Kontakt z Sol-Tech

Infolinia
Komórka: +48 606 920 483
Stacjonarny: +48 12 353 10 33

 
Godziny pracy infolinii
Poniedziałek-piątek: 9:00- 17:00
Sobota: 9:00- 14:00


Email


  Gadu Gadu
39756488


Adres
31-539 Kraków
Ul. Hetmana Żółkiewskiego 24
Woj. Małopolskie

Zobacz nasze biokominki w akcji

Promocje
BIOKOMINEK SOL-TECH NEW PROMETEUSZ 3 1200x500 mm
BIOKOMINEK SOL-TECH NEW PROMETEUSZ 3 1200x500 mm
2 450,00 zł 2 200,00 zł
szt.
Biokominek SOL-TECH ETNA PANORAMA  670x800 mm
Biokominek SOL-TECH ETNA PANORAMA 670x800 mm
4 900,00 zł 4 300,00 zł
szt.
Wkład do zabudowy INSIDE P800 Vers1 840x540 mm
Wkład do zabudowy INSIDE P800 Vers1 840x540 mm
2 739,00 zł 2 450,00 zł
szt.
Biokominek SOL-TECH ETNA ROUND  330x1000 mm
Biokominek SOL-TECH ETNA ROUND 330x1000 mm
4 900,00 zł 4 300,00 zł
szt.
Wkład do zabudowy INSIDE C800 Vers2 800x497 mm
Wkład do zabudowy INSIDE C800 Vers2 800x497 mm
2 750,00 zł 2 250,00 zł
szt.
Wkład do zabudowy INSIDE C800 Vers1 800x450 mm
Wkład do zabudowy INSIDE C800 Vers1 800x450 mm
2 450,00 zł 1 950,00 zł
szt.
Wkład do zabudowy INSIDE L800 Vers1 840x540 mm
Wkład do zabudowy INSIDE L800 Vers1 840x540 mm
2 739,00 zł 2 450,00 zł
szt.
Biokominek z nawilżaczem ARIZONA D  980x620 mm
Biokominek z nawilżaczem ARIZONA D 980x620 mm
3 559,00 zł 3 300,00 zł
szt.
Wkład do zabudowy INSIDE C1000 Vers3 1000x500 mm
Wkład do zabudowy INSIDE C1000 Vers3 1000x500 mm
4 700,00 zł 3 950,00 zł
szt.
Wkład do zabudowy INSIDE L800 Vers2 800x450 mm
Wkład do zabudowy INSIDE L800 Vers2 800x450 mm
3 199,00 zł 2 950,00 zł
szt.
Wkład do zabudowy INSIDE P800 Vers2 800x450 mm
Wkład do zabudowy INSIDE P800 Vers2 800x450 mm
3 199,00 zł 2 950,00 zł
szt.
Biokominek SOL-TECH ETNA CORNER  400x1000 mm
Biokominek SOL-TECH ETNA CORNER 400x1000 mm
4 600,00 zł 4 000,00 zł
szt.
Nowości
Biokominek GOSPODA  790x380 mm
Biokominek GOSPODA 790x380 mm
1 790,00 zł
szt.
Biokominek ZAMEK  680x380 mm
Biokominek ZAMEK 680x380 mm
1 490,00 zł
szt.
Palnik automatyczny ST-FIRE
Palnik automatyczny ST-FIRE
9 000,00 zł
szt.
Biokominek SOL-TECH ETNA CORNER  400x1000 mm
Biokominek SOL-TECH ETNA CORNER 400x1000 mm
4 600,00 zł 4 000,00 zł
szt.
Biokominek SOL-TECH ETNA ROUND  330x1000 mm
Biokominek SOL-TECH ETNA ROUND 330x1000 mm
4 900,00 zł 4 300,00 zł
szt.
Biokominek SOL-TECH ETNA PANORAMA  670x800 mm
Biokominek SOL-TECH ETNA PANORAMA 670x800 mm
4 900,00 zł 4 300,00 zł
szt.
Biokominek FIAMMA z nawilżaczem 950x690 mm
Biokominek FIAMMA z nawilżaczem 950x690 mm
3 200,00 zł
szt.
Biokominek INPORTAL 2 biały  1100x957 mm
Biokominek INPORTAL 2 biały 1100x957 mm
3 200,00 zł
szt.
Reklama


           

Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony